Беше отдавна, когато за последно държах такъв трофей. Малко съм

...
Беше отдавна, когато за последно държах такъв трофей. Малко съм
Коментари Харесай

Григор Димитров: Да държа отново този трофей значи много за мен

Беше от дълго време, когато за последно държах подобен трофей. Малко съм прочувствен и ви благодаря за поддръжката. Това бяха първите думи на Григор Димитров, откакто взе в ръцете си купата от тенис шампионата в Бризбейн.

Българинът победи Холгер Руне от Дания с 7:6 (5) и 6:4 за 2:19 часа игра и към този момент има девет трофеи от шампионати на ATP.

" Трудно е да опиша нещата, само че първо желая да стартира с моя противник. Страхотен тенисист - няколко пъти сме играли дружно. За толкоз малко време ти реализира толкоз доста неща. Знам, че това не беше резултатът, който искаше, само че бъдещето е ярко пред теб и твоя екип. Тепърва идва най-хубавото за теб ", сподели щастливият българин.

" Любовната ми история с Бризбън стартира тук преди 11 години. Благодарен съм, че още веднъж мога да бъда тук и да държа още веднъж този трофей значи доста за мен. Благодаря на моя екип, моите родители трябваше да побързат да отидат до летището. Надявам се, че са следили резултата. Доста изтощен съм и ще си взема няколко дни отмора. Много съм благополучен, че съм в Австралия. Ще не преставам по същия метод - благодаря за поддръжката! “, съобщи още Григор Димитров на награждаването.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР