Беше отчетено като грешка, че досега разговорите, включително по отношение

...
Беше отчетено като грешка, че досега разговорите, включително по отношение
Коментари Харесай

Атанас Зафиров обясни кои са основните приоритети, залегнали в управленската програма на левицата

Беше регистрирано като неточност, че до момента диалозите, в това число във връзка с съдружната формула, се въртяха главно към имена и мандати. Ние взехме решение да използван малко по-различен метод ". Така депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров разяснява в " Денят стартира " решението на социалистите да пратят управническата стратегия за гласоподаване в Народното събрание.

" Ако има болшинство за такава стратегия, тогава можем да влезем в конкретика за лицата, които ще я изпълнят. Тя е амбициозна, апропо, макар че е с къс времеви небосвод. Включва повече от 60 законопроекта, 16 от които са неотменима част за приемането на средства по Плана за възобновяване "
Той удостовери, че Асен Василев е предлагането за министър председател. По думите му социалистите разчитат на това, че в хода на диалозите, преди отдръпването на Има Такъв Народ, са получили поддръжка за законодателни начинания от всички, в това число от самостоятелните депутати.

" В тази стратегия са отразени 90% от предложенията, които получихме от Има Такъв Народ. Не приехме промени в Закона за финансирането на политическите партии, които считаме, че биха тласнали в неправилна посока развиването на политическия развой и опция партиите да бъдат финансирани по непрогледен метод. "
БСП не са водили лични диалози с депутати, по думите на Зафиров няма и време за такива. Разчитат на възприятието за отговорност на всеки един депутат и не биха отказали помощ от нито една партия, тъй като управническата стратегия е надпартийна.

Освен избора за ръководител на КЕВР, Атанас Зафиров уточни още четири целта от програмата:

" На първо място бих сложил антикорупционната политика и законодателство. На второ място - обществената политика. Разбира се, развиването на стопанската система и подпомагането на дребен и междинен бизнес. Не на последно място - приемането на 16-те законопроекта по Плана за възобновяване. "

Той не посочи никакви други имена, с изключение на към този момент посочената номинация за министър председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР