Беше обявено голямо разтърсване на правилата за вейпинга, тъй като

...
Беше обявено голямо разтърсване на правилата за вейпинга, тъй като
Коментари Харесай

Кога вейповете за еднократна употреба ще бъдат забранени? Списък с нови правила за електронните цигари, включително аромати

Беше оповестено огромно разклащане на разпоредбите за вейпинга, защото министрите се пробват да обезсърчат младежите да придобият този табиет.

Правителството твърди измененията са нужни, с цел да се защитят децата, защото цифрите демонстрират, че всеки пети към този момент е опитвал да употребява вейп, макар че е нелегално за лица под 18 години.

Електронните цигари могат да бъдат потребни за пушачите, които желаят да спрат да пушат, само че има опасения, че пристрастяващият табиет се възприема от тези, които в никакъв случай не са пушили цигари. Изследванията демонстрират, че половината от тези на възраст сред 18 и 24 години, които употребяват вейпове за еднократна приложимост, го вършат, макар че не са пушили.

Министърът на опазването на здравето Андреа Лийдсъм сподели: „ Намираме се в разгара на обезпокоително повишаване на младежите, които използват вейпове. Искам да спра младежите да изпаряват вейпове – и възбраната за еднократни изпарения е централна за това. Никотинът е мощно пристрастяващ – и по тази причина е на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР