Беше непоносимо състоянието му за една майка. Той е с

...
Беше непоносимо състоянието му за една майка. Той е с
Коментари Харесай

Ужас! Полицията държи окован в болница зверски пребито от тях на протестите момче

Беше отвратително положението му за една майка. Той е с доста тежко комоцио и извънредно доста пострадвания по цялото тяло. Има голям хематом на окото. Окован е в белезници. Пазят го служители на реда като най-големият нарушител. Днес ще се гледа мярката му за неотклонение. Той е с повдигнато обвиняване. Той обаче не си спомня нищо, тъй като е в тежко положение.
Това сподели майката на свиреп пребитият 29-годишен Димитър- Юлия Педева по БТВ. Ето какво още сподели тя:

Не мога да кажа какво е обвиняването, тъй като той не си спомня даже, че е бил на митинг. Той не си спомня нещо. В положение, в което човек е изгубил паметта си, всеки може да го упрекна в какво ли не. той е на 29 години. Нямах визия, че отива на митинг. Обадих му не, само че не се свързах с него. В събота телефонът му бе изключен. Никой не знаеше какво се е случило с него. Чух по новините, че в Пирогов е настанено момче на 29 години. Димитър Педев.

Това стана събота против неделя през нощта. Никой не ме потърси до този миг. Днес в 9 часа се гледа това дело. Той няма никаква опция да се отбрани. Разбирате ли шока, който изживявам. По телефона даже не ми споделиха дали е жив и какво е неговото положение. По-късно ми споделиха, че е постоянен. Може това да е протокол, само че аз не разбирам този протокол. Смятам, че най-малко би трябвало да се свържат с околните му. Той е окован с белезници в леглото. Пазят го двама служители на реда.

Занесох му чисти облекла и те му разрешиха да се преоблече. Полицай отиде с него в тоалетната да се облече. Опитах да виждам част от клиповете, само че не устоях. Жестоко е пребит, осъждам единствено от типа му. Не мога да си показва, че това са хора на преда. Всички видяхме по какъв начин влачат хора. Те са се гаврили с тези деца. Те са стъпвали върху тях. Правили са си селфи. Едно момиче е било с паднала презрамка и те са се гаврили с гърдата му. Аз съм в потрес. Моята наследник не знае, че е бил на митинга. Той към момента няма спомен.

Надавам се инспекцията на полицията да е вярна. Надявам се на отбраната на моя наследник. Може ли младо момче в правова страна 6 индивида да скачат върху него, да го бият? Синът ми няма никакви прегрешения до този миг. Той е млад, работи в медия. Ще диря правата си. Каквото и да се случва, това е тъпчене на човешките права. С нанасяне на големи повреди на един младеж. Надявам се да не го върнат в ареста, тъй като той е в доста тежко положение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР