Беше неизбежно по време на голямо спортно събитие, каквото са

...
Беше неизбежно по време на голямо спортно събитие, каквото са
Коментари Харесай

Пън Шуей и първото й интервю за западна медия

Беше неизбежно по време на огромно спортно събитие, каквото са Олимпийските игри в Пекин, западните медии да не употребяват случая и да не създадат изявление с Пън Шуей. До нея беше позволен само френският състезателен вестник L`Equipe.
 Пън Шуей, изявлението й пред сингапурска медия и за какво отдръпна първичните си обвинявания
Как работи китайската машина за цензура

Тенисистката Пън Шуей е следващата й жертва

Пред медията китайската тенис състезателка още веднъж отхвърли да е била подлагана на полов напън от някогашния вицепремиер на Китай Жанг Гаоли.

36-годишната Шуей беседва с L`Equipe на 6 февруари в наличието на представител на Китайския олимпийски комитет, който служеше и за преводач. Тя още веднъж настоя, че изказванията, провокирани от нейна обява в китайската обществена медия Weibo, която след това беше изтрита, са " мощно пресилени ".
 Снимка 553696

По време на изявлението, за което вестникът е трябвало да изпрати въпросите си авансово, Шуей съобщи, че се отхвърля от професионалния спорт. " Предвид възрастта ми, няколкото ми интервенции и пандемията, която ме принуди да спра да упражнявам, считам, че ще е доста мъчно да се върна в предходната си форма. "

На въпроса за какво е изчезнала след обявата, засягаща Гаоли, Пън Шуей дава отговор, че в никакъв случай не е " изчезвала ". Просто е била претрупана от известия и писма, и е нямало по какъв начин да отговори на всички, цитират от Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР