Беше много трудно. Не бях и помислял, че ще изпадна

...
Беше много трудно. Не бях и помислял, че ще изпадна
Коментари Харесай

Роналдиньо: "Не бях и помислял, че ще попадна в такава ситуация"

" Беше доста мъчно. Не бях и помислял, че ще изпадна в такава обстановка. През целия си живот съм се стремял да стигна най-високото професионално равнище и да нося наслаждение на хората с футбола " - думите са на Роналдиньо и разказват последното му премеждие в... пандиза.

Бразилският любим прекара няколко седмици зад решетките в Парагвай, защото дружно с брат си се опита да влезе в страната с подправени документи.

Роналдиньо към момента е обвиняем, само че към този момент е под " домакински арест " в хотел в Асунсион. Той и брат му заплатиха гаранция в размер на 1,6 млн. $.
Вижте по какъв начин реагира Роналдиньо на новината, че го пускат от пандиза (ВИДЕО) Бразилецът мъчно прикрива вълнението си
" Бяхме извънредно сюрпризирани, че документите ни са подправени. От този миг искахме единствено да спомагаме на управляващите, с цел да изясним обстоятелствата. Обяснихме всичко, което желаеха от нас ", сподели Роналдиньо в първото си изявление след напускането на пандиза.

Парагвайската телевизия " ABC Color " съумя да снима носителя на " Златната топка " за 2005 година, спазвайки всички условия за обществена отдалеченост в обстановката на международна пандемия от ковид.

Роналдиньо споделя, че останалите пандизчии са го посрещнали топло, като е раздал голям брой подписи.

" Усещам приятелско отношение и почитание от всички парагвайци, с които се срещнах още от първия ми ден в страната. Много съм им признателен. Имам религия, апелирам се нещата да се оправят и се надявам скоро всичко това да свърши ", продължава да се усмихва Роналдиньо.
Крахът на Роналдиньо: От пийнал на подготовка, през брак с две дами по едно и също време, до белезници Мрачното проваляне на един от най-великите футболисти в историята на играта
Бившият футболист показа и какво ще направи, щом се прибере вкъщи.

" Ще целуна майка ми, която претърпя всичко това, както и пандемията от ковид. След това ще си направя изводите от тази обстановка и ще продължа напред по-силен и с по-силна религия ", съобщи той.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР