Беше много приятно състезание. Не се притеснявах, беше много спокойно.

...
Беше много приятно състезание. Не се притеснявах, беше много спокойно.
Коментари Харесай

Петя Борисова с 2 бронзови медала от международното в София: Искам да отида на олимпиада

„ Беше доста прелестно съревнование. Не се притеснявах, беше доста умерено. Много обичам да играя в България, въпреки всичко е на наша, родна земя. Доста мощни гимнастички участваха, като цяло шампионатът беше доста мощен. Аз виждам да не се разпръсквам и да си свърша работата.

Не съумях да вляза във финала с лента, може би тъй като бях първи номер в потока. Може би не бях загряла, не знам….Но не скърбя за лентата. Все отново в Киев взех орден точно на този апарат. Знам, че когато я изиграя ми дават високи оценки.

За обръча – там би трябвало да създадем няколко промени и считам, че и той ще стане както би трябвало “, това съобщи носителката на два бронзови медала във финалите с топка и бухалки на интернационалния шампионат по художествена гимнастика „ София къп “ Петя Борисова, представена от БНР.

" Тази година всеки се бори да взе участие на международното състезание, тъй като то е и в София. Мисля, че всеки има късмет да показва България. Мечтата ми е да отида на олимпиада ", приключи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР