Беше много любезен, прояви интерес към книгите за баща ми,

...
Беше много любезен, прояви интерес към книгите за баща ми,
Коментари Харесай

Васил Божков по джапанки на помен за Хайтов в Дубай

„ Беше доста общителен, прояви интерес към книгите за татко ми, които показах в емирството ”, впечатлена е дъщерята на писателя.

Елена – дъщерята на именития публицист Николай Хайтов, прекара 10 дни в Дубай. Компания в емирството й правеха дъщеря и внучка й, а престоят на трите продължи 10 дни. В перлата на Близкия Изток дамите проведоха креативна среща за локалните българи, а в публиката беше и Васил Божков.

„ Внучката навърши 20 години на 2 април, щерка ми пък стана неотдавна лекар на педагогическите науки. Решихме по тези два мотива да си подарим екскурзия в ОАЕ. В Дубай наехме една от залите на мола и показах книгите ми, отдадени на татко ми Хайтов и починалия ми брачен партньор Никола Гигов. Дъщеря ми, която е и художник, направи в салона своята галерия. Дойдоха доста българи, наши другари. Видяхме и Васил Божков по дънки и джапанки. Беше много общителен с нас, прояви интерес към томчетата и паната. За политика не сме говорили с него ”, показа пред кореспондент на „ Уикенд ” Елена. И добави, че с околните й дали своят вот на 4 април в българското консулство в емирството. В тази изборна секция партията на олигарха с прякор Черепа пожъна много добър резултат, еднакъв с този на ГЕРБ – 12 % от бюлетините.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР