Беше много леко да се работи с Милен ЦветковМилен Цветков

...
Беше много леко да се работи с Милен ЦветковМилен Цветков
Коментари Харесай

Лора Крумова за Милен Цветков: Той беше като градски Робин Худ

Беше доста леко да се работи с Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Той употребяваше иронията си във всички обстановки. Би я използвал и към мен, че съм в телевизионно студио. Аз отхвърлих на доста другари изявление, тъй като не си имах вяра, че мога да устоя диалог за Милен. Това сподели журналистката Лора Крумова пред bTV.

"Той толкоз елементарно поставяше граници в общуването с хората. Заради неговата директност го усещах непосредствен. Той беше като градски Робин Худ. Един другар часове преди злополуката ми сподели, че го е видял. Всеки го усеща непосредствен. Той се бореше за себе си, само че борейки се за себе си имаше стандартите да се бори за всички ", сподели тя.

"Аз пострадвам за него като другар, макар че не съм най-близкия му човек и по тази причина се укорявам. Гледам видеа на нас през годините и виждам гениалността му. Той създаваше една артистичност във влизането в диалога. Задаваше въпроси, които хората даже не са се сещали, че желаят да зададат. Беше доста гальовен в общуването с околните си. Когато той пристигна в утринния блок, аз бях негов сътрудник, беше махнат Коритаров и по-късно пристигна Милен. Беше като глътка пресен въздух. Той е дал път на доста младежи. Той умееше да вижда в хората гения ", добави Крумова през сълзи.

Нови по-жестоки санкции за дрогираните водачи след злополуката с Милен Цветков

"Това не е просто едно ликвидиране. Не желая да съм на мястото на родителите на това момче, сигурна съм, че минават през пъкъла. Сега е изключително значимо да забележим правораздаване и то същинско и не го виждаме. 2 дни откакто стана това с Милен, пуснаха Йоан Матев под домакински арест, тъй като се бавели съвещанията. Държавата и ръководещите непрестанно ни демонстрират, че сме нищожества ", сподели още тя

"Има версия, че Кристиан е желал да види какво е да натиснеш газта до дъно. Това приказва за една апатия в хора, които не е имало защо да се заловен през живота си ", добави журналистката.

"Искам да знам какво се е случило. Каква е повода, какво е станало. Това е единственото, което ме интересува. Когато видях фрагментите, той не е имал късмет. Това момче го е екзекутирало. Това е скорост, която занапред ще се откри, приказва се за 130 км/ч. Този удар не му е дал никакъв късмет. Искам да успокоя хората, които са му помогнали. Тези които му се притекоха на помощ, му помогнаха да не загуби живота си по този начин както той не искаше - сред ламарините ", добави тя.

"В последните 2 години негови сътрудници не му подвигаха телефона, той беше сюрпризиран. Той оставяше чувството, че отново ще се върне ", сподели още Крумова.

Какво докара до злополуката, която умъртви Милен Цветков?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР