Беше ми трудно да се грижа за малкия, след като

...
Беше ми трудно да се грижа за малкия, след като
Коментари Харесай

Извергът Дидо проговори: Хвърлих детето, защото ...

Беше ми мъчно да се грижа за дребния, откакто майка му избяга. С тези думи Дилян Мариянов Бетев, който хвърли 4-годишния си наследник Дариел от мост в река Янтра, обяснил решението си да убие детето, пише TrafficNews.

Жестокото закононарушение е осъществено още в нощта против сряда.

Самият Дилян се обадил на телефона на действен служител на реда от регионалната дирекция в Габрово, само че не да признае какво е сторил, а да заяви, че има намерение да се самоубие, като също скочи от моста, описа на брифинг през днешния ден старши комисар Борислав Муеров, началник на полицията в Габрово.

Той изясни, че в деня на случая след подаден сигнал от жители на моста край Габрово са изпратени полицейски екипи, екипи на пожарната и на „ Спешна помощ “. „ На място се открива лицето, което се намира на парапета от външната страна на виадукта. И се стартират беседи с него във връзка със положението му. От извършените близо три часа беседи в последния миг бяха подхванати дейности по изкарването му от рисковата зона “, описа Муеров.

Той уточни, че след това е открит мъртвец на момче в река Янтра. „ Първоначалната версия на мъже беше, че детето е паднало там своеволно. След което от извършените оперативно-издирвателни мероприятия и осъществения оглед на мястото на престъплението лицето даде цялостни признания. Всичко това е документирано, назначени са всички експертизи и е докладвано на Окръжна прокуратура “, увери Муеров.

Той изясни, че мъжът не е работил в системата на Министерство на вътрешните работи или Министерството на защитата, каквато информация се е появила. 

Срещу Бетев е повдигнато обвиняване за ликвидиране на детето му по изключително нечовечен метод. Следобед в съда ще се гледа настояването на прокуратурата за задържане под стража.  

Той е престъпно проявен за кражба и междинна телесна щета, за което е лежал 8 месеца в пандиза в Ловеч. Разследван е и за разпространение на опиати, които постоянно е употребявал. 

С майката на сина им Поля били дружно от 8 години. На 27 юни дамата избягала от фамилното жилище. Само една нейна другарка знаела къде е и даже майка й я оповестила за търсене в полицията.

Пред арбитър 29-годишната жена декларирала, че е била жертва на домашно принуждение. Не е подавала сигнали до институциите, тъй като Дилян я заплашвал, че ще я убие и че ще и лишават детето, сподели окръжният прокурор на Габрово Надежда Желева.

Тепърва ще се търсят документи от регионалната болница, който да потвърдят, че е получавала телесни повреди от мъжа принудител.

До в този момент Дилян Мариянов не е освидетелстван за психологични болести. Няма данни и в нощта на нещастието да е бил под влияние на наркотични или упойващи субстанции.

Имаше подозрения, че мъжът е бил надрусан, когато е хвърлил сина си от моста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР