Беше малко като скечът на Монти Пайтън за Четиримата йоркширци,

...
Беше малко като скечът на Монти Пайтън за Четиримата йоркширци,
Коментари Харесай

Daily Mirror празнува най-възрастния оцелял колумнист и легенда на Флийт Стрийт Пол Рутлидж

Беше малко като скечът на Монти Пайтън за Четиримата йоркширци, единствено че аз трябваше да стана, преди да си легна, с цел да отида да интервюирам моя сътрудник Пол Рутлидж.

„ Иска ми се Той да направи Божията лична страна малко по-близо “, промърморих сънено, до момента в който напусках къщата си в Хемпшир в ранни зори, с цел да хвана няколко метрото и по-късно влакове на север до Западен Йоркшир. Докато градският пейзаж се превръщаше в комбинация от полета, бях взет от сънливата селска станция на Steeton & Silsden от господин и госпожа R, както са известни в редакцията на Mirror.

Усмихнатата Лин беше в на шофьорската седалка, до момента в който Пол – прочут като нешофьор – ме поздрави в нормалния си жанр. „ Здравей, другарю “, сподели той, след което седна на задната седалка и уточни локалните забележителности.

„ Когато видя тези два комина на мелницата от прозореца на влака, знам, че съм си вкъщи “, споделя той, откакто е прекарал огромна част от трудовия си живот на юг, преди да се реалокира покрай ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР