Беше излишно това упорство на президента, заяви лидерът на „Атака“

...
Беше излишно това упорство на президента, заяви лидерът на „Атака“
Коментари Харесай

Според Сидеров упорството на президента е било излишно

" Беше ненужно това твърдоглавие на президента ", съобщи водачът на „ Атака “ и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров.
Сидеров разяснява подписания от президента Румен Радев декрет за освобождението на Младен Маринов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, което разрешава оставките на тримата министри и изборът на техни заместници да влязат за гласоподаване в пленарна зала, съобщи БГНЕС.
" Ако не беше подписал указа, следваше една битка и борба на инат. Тя е непотребна и нездравословна за страната. Поздравявам го за вярното решение да не прави повече пречки за кабинета ", акцентира Сидеров.
Той добави, че ПГ на „ Обединени патриоти “ е единна в поддръжката си за тримата нови министри, само че напомни, че от НФСБ са на друго мнение по отношение на оставките на Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски. „ Това не пречи на гласуването на новите министри “, счита Сидеров.
Той разкритикува работата на Румяна Бъчварова като шеф на кабинета на Бойко Борисов.
" Не е разумно роднините на шефа на кабинета да са в противния лагер и да вършат такива провокации. Говоря за дописки, които излязоха за Александър Манолев, които бяха в доста огромна степен нечиста сделка ", съобщи Сидеров, визирайки дъщерята на Румяна Бъчварова – Лора Филева, която е публицист в „ Дневник “.
По мотив отхвърли на Александър Манолев да поеме транспортното министерство, който той стимулира с координирана офанзива против него, Сидеров съобщи:
" Премиерът се огъна за Манолев. Това е мнението ми, само че то си е персонално мое. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР