Бесен скандал се разигра в Плевен. Градоначалник Георг Спартански е

...
Бесен скандал се разигра в Плевен. Градоначалник Георг Спартански е
Коментари Харесай

Бесен Скандал! Кметът На Плевен Забранил „турнетооо“ В Центъра На Града, Люси Му Поиска Оставката

Бесен скандал се разигра в Плевен. Градоначалник Георг Спартански е забранил концерта на „ТУРНЕТООО“ на централния площад, с което удря непосредствено върху младите поданици на северния град.

Организаторът на музикалното турне Люси Иларионов не може да си изясни за какво кмет не разрешава културна демонстрация, ориентирана към младите и децата, за която общината не би трябвало да отпуска даже и лев. Режисьорът изиска оставката на Спартански. Докато го загатва на сцената, несъзнателно или не обърква семейството, наричайки го Спартакус, на името на някогашен столичен гей клуб.

От администрацията са разрешили концертът да се организира само в Летния спектакъл, като се заплати наем. Оказва се, че театърът се намира в парк в горска околност, далечен от центъра, което стопира малчуганите да видят обичаните си идоли. Именно по тази причина уредниците издърпват проявата малко по-рано, с цел да може въпреки всичко част от искащите да съумеят да зърнат изпълнителите, на които симпатизират, макар по-ниските температури в гората.

Официалната причина за налагането на спирачка върху концерта е, че културният календар за месеца е претъпкан, най-малко съгласно думите на дясната ръка на градоначалника – Григорова. Според локалните, обаче, народът жадува за концерти.

„ТУРНЕТООО“ продължава с цялостна мощ и към идващите градове, като през днешния ден любимците на публиката са в Ловеч. На сцената се качват половинката на Иларионов – Ани Хоанг, АРТи, Ice Team ft. Martinna, Невена Пейкова, Choko и Tometo и група „ Ви Ес Денс “.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР