Бесен съм най-много на себе си, че не можах да

...
Бесен съм най-много на себе си, че не можах да
Коментари Харесай

Бащата на битото от акушерка бебе: Бесен съм на себе си, че не можах да защитя детето

" Бесен съм най-вече на себе си, че не можах да защитя детето си. Със брачната половинка ми сме в парагаф 22. Ако не даваме лекарства на Никол, тя прави гърчове, само че с хапчетата й се поврежда черният дроб, бъбреците, яйчниците ". За тези премеждия описа бащата на пребитото от акушерка кърмаче през 2015 година пред Софийския апелативен съд.

Днес делото против Емилия Ковачева, която е наказана на 18 година затвор, завърши на втора инстанция. Трима съдии оповестиха, че ще се произнесат по делото в период. На процедура това значи, че магистратите или ще потвърдят присъдата на акушерката, или ще върнат делото на по-долната инстанция за ново разглеждане. Тя обаче няма да бъде оправдана.

Семейството на Никол изиска по-тежка присъда за акушерката с претекстове, че тя е нанесла пагубни за развиването на детето вреди.

В съда още веднъж се чуха обстоятелствата по случая - 4-дневното дете е получило 11 удара с пестник в главата и тялото за 4 мин. След това било притискано в легълцето му. Детето е могло да получи доста по-рано помощ, сподели адвокатката на родителите на Никол Мария Даскалова.

" Съжалявам за случилото се ", бяха думите на подсъдимата. Тя изиска да бъде оправдана или най-малко присъдата й да бъде по-лека, защото имала възрастни родители и деца, за които полагала грижи. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР