Берое завърши с успех последната си контрола от зимната подготовка

...
Берое завърши с успех последната си контрола от зимната подготовка
Коментари Харесай

Берое загря за efbet Лига с победа срещу аматьори

Берое приключи с триумф последната си контрола от зимната подготовка преди началото на efbet Лига. Старозагорци се постановиха с 4:1 над третодивизионния Загорец (Нова Загора) на Спортната база " Берое ". Ибрахима Конте (25'), Еривалдо (33'), Иван Минчев (75') и Радослав Кирилов (85') бяха точни за " заралии ", Александър Хардалов (53') пък означи единственото попадение за гостите от дузпа.

В 8-ата минута Макута насочи удар по земя от границата на наказателното поле, само че шутът му мина настрана. Малко по-късно гостите от Нова Загора получиха правото да изпълнят директен свободен удар на към 20-ина метра от вратата на " заралии ", само че Ивайло Иванов стреля право в ръцете на Генадий Ганев.

В 25-ата минута Берое съумя да открие резултата. Конте получи пред наказателното поле, проби и съумя да откри кулоар, в който насочи изстрел и вкара за 1:0. В 30-ата минута Макута стреля от въздуха, само че и този път топката излезе в навън. Минута по-късно Кийлън Лебон направи прекрасен рейд отляво, само че последвалият шут от дребен ъгъл срещна страничния дирек.

В 33-ата минута прекрасен пас на Конте изведе Еривалдо самичък против вратаря, като нападателят на " заралии " не сбърка и повиши до 2:0.

В 53-ата минута гостите от Нова Загора получиха правото да изпълнят дузпа след игра с ръка в наказателното поле на влезлия като запаса Крум Стоянов. Зад топката застана Александър Хардалов, който не сбърка и вкара за 2:1.

В 65-ата минута Макута още веднъж опита шанса си след хубава офанзива на Берое, само че шутът му отвън наказателното поле не съумя да откри очертанията на вратата. 2 минути по-късно Конте съумя хубаво да навлезе в наказателното поле на съперника и даде топката на Иван Минчев, който стреля добре, само че вратарят на гостите съумя да избие.

В 75-ата минута старозагорци съумяха да подпечатат успеха си. Кийлън Лебон и Иван Минчев комбинираха добре, като направиха 4 подавания между тях единствено с по едно допиране. След последния пас на Лебон Минчев остана очи в очи с вратаря на гостите и след грациозен удар с десния крайник съумя да прати топката във вратата на Загорец.

В 85-ата минута след центриране от корнер Теди Мезаг отклони с глава, а Радослав Апостолов съумя да подложи крайник и да вкара за 4:1.

Така в изиграните 6 другарски мача Берое записа 3 победи и 3 равенства, а идната седмица " заралии " започват пролетния полусезон с посещение на Ботев (Враца).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР