Берое започна подготовката си с равенство срещу Астра ГюргевоОтборът на

...
Берое започна подготовката си с равенство срещу Астра ГюргевоОтборът на
Коментари Харесай

Берое започна подготовката си с равенство срещу Астра Гюргево

Берое стартира подготовката си с тъждество против Астра Гюргево
Отборът на Берое приключи наедно 1:1 с румънския Астра Гюргево в първата си контрола от зимната подготовка в турския курорт Белек. Димитър Бербатов, който е със старозагорския отбор в Белек, не взе присъединяване в срещата. Дебют за беройци направиха Никита Баранов и каращите проби в отбора Гастон Камара и Майлсон Лима.

Именно Майлсон подаде към Иван Минчев в 15-та минута, който стреля от отдалеченост, ударът му не бе отразен от стража на румънците Давид Лазар и Мартин Райнов при добавката осъществя, само че голът бе анулиран заради засада. В 27-та минута Астра откри резултата след тъкмо изпълнена дузпа от страна на някогашния футболист на Левски Нелуц Рошу.

През второто полувреме наставникът на старозагорци Александър Томаш направи редица промени в стартовия състав. В 61-та минута Чиприан Бичеану стреля отвън границата на наказателното поле, само че Душан Перниш, който размени Георги Аргилашки, се оправи по отличен метод. Малко по-късно,,зелените “ съумяха да изравнят посредством Алфредо Мартинс, който засече центриране с глава и не остави късмет на Лазар. Следващата контрола на Берое е против унгарския Мезьокьовешд-Жори на 22 януари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР