Берое загуби с 0:2 срещу Академия Пандев първата си контрола

...
Берое загуби с 0:2 срещу Академия Пандев първата си контрола
Коментари Харесай

Берое с поражение от Академия Пандев в първата си контрола

Берое загуби с 0:2 против Академия Пандев първата си контрола по време на предсезонната подготовка, оповестява клубният уебсайт на старозагорците.

Двубоят се игра на терените на "Евима футбол " в Банско, а противникът означи по едно попадение през двете полувремена посредством Дориев и Илиев. Срещата бе прекратена през първото полувреме поради случай с играча на Академия Пандев - Димов.

Берое имаше самодейността през по-голямата част от мача, само че не съумя да осъществя основаните положения. На два пъти след удари на Педро Еуженио топката срещна гредите. Македонците пък проведоха добра офанзива в шестата минута, когато Горан Томовски подаде към Сашко Пандев, който стреля, само че неопределено в навън. Три минути по-късно Минчев откри Василев, който продължи за Цветков, само че той стреля над вратата.

В 13-та минута след центриране от корнер в наказателното поле на Академия Пандев се получи конфликт сред Ерол Алкан и Диме Димов. Футболистът на македонския тим си глътна езика и обстановката бе сериозна. Той получи незабавна здравна помощ от лекарските екипи на двата тима. Играта бе спряна за близо 17 минути, а Диме Димов бе откаран с кола за спешна помощ в локалната болница.

Веднага след подновяването Цанков откри Камбуров, който стреля от наказателното поле, само че вратаря мазета топката.

Резултатът бе открит в 24-та минута, когато Сашко Пандев откри Йованов по левия фланг. Той центрира в пеналта, а там Дориев с един удар прати топката във вратата на Перниш - 0:1.

Петко Цанков насочи рисков удар в 30-та минута, само че не откри задачата. Последва нов късмет за Камбуров, само че ударът на нападателя рикошира и излезе в корнер.

В последната минута от първата част Камбуров откри Педро, който засече топката от въздуха, само че ударът срещна гредата.

В 54-та минута Ненов изведе ужасно Педро, който се озова самичък против стража на Академия Пандев, само че ударът на португалеца бе избавен.
Шест минути по-късно след неточност в отбрана от страна на Берое Кристиан Велиновски излезе самичък против Александър Любенов, само че вратарят се намеси на два пъти доста решаващо и избави.

Педро Еуженио бе изведен сред двама играчи на Академия Пандев и изскачаше самичък против вратаря на македонския тим, само че в последния миг бе затворен и топката му бе отнета.

Стоян Иванов насочи отдалечен удар в 66-та минута, само че неопределено в навън. Александър Цветков комбинира с Петко Цанков в 67-та минута, а той стреля едва и бранител на Академия Пандев се оправи със обстановката.
Велиновски насочи доста рисков удар в 68-та минута, само че Любенов избави. Александър Цветков стреля от към 20 метра, само че над напречната греда на вратата на Академия Пандев в навън.

Педро Еуженио стреля от фаул в 78-та минута, само че топката се спря в напречната греда.

Берое пропусна нова отлична опция да изравни резултата в 80-та минута. Александър Цветков подаде към Юлиан Ненов, който насочи рисков удар, след който вратарят на Академия Пандев изпусна топката, само че Никола Маринов не съумя да направи добавка.

Академия Пандев вкара втори гол в 82-та минута, откакто Илиев бе изведен самичък против Александър Любенов и не пропусна да осъществя, оформяйки крайното 0:2.

Минута преди края Берое имаше опция да извърши заобиколен свободен удар в дребното наказателно поле, само че Ненов не откри вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР