Берое загуби от Царско село в битката между двата тима

...
Берое загуби от Царско село в битката между двата тима
Коментари Харесай

Царско село взе скалпа на Beroe в последната минута

Берое загуби от Царско село в борбата сред двата отбора от 25-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят под Аязмото приключи при резултат 0:1. В последната минута Андерсон донесе трите точки на гостите с попадение на празна врата.

Домакините заемат 5-о място във краткотрайното класиране с актив от 36 точки, а гостите са осми, с 31 пункта.

Водещият голмайстор на заралии до този миг - Мартин Камбуров се появи на терена през вторите 45 минути, само че нямаше шанс да се разпише.

Треньорът на домакините Димитър Димитров е подложен напрегнат, като постът му наподобява все по-несигурен, а за негов заместител към този момент се спрягат разнообразни разновидности.

В най-високото равнище на българския футбол двата отбора са играли един против различен четири пъти, като " зелено-белите " имат две победи и две провали. В първия дуел от този сезон, който бе в 12-ия кръг Берое се наложи с 2:0 като посетител.

Първото полувреме стартира по не изключително добър метод и за двата отбора, с оглед тежките условия за игра.

Над града се изсипа съществено количество дъжд, което затрудни дейностите на единайсеторките.

Повече от любопитно за отбелязване бе това, че първото по-сериозно нарушаване беше осъществено след... 5 секунди игра. Октавио беше повален на тревата и играта краткотрайно беше спряна.

Именно фауловете бяха повода през огромна част от времето да не се играе футбол. Ситуациите пред двете порти бяха необичайност, като хлъзгавият терен не спомогна за възстановяване на статуквото.

Фал и Октавио бяха измежду основните настоящи лица в състава на Берое, като се опитваха във всеки вероятен миг да заплашват вратата на противника.

Лука пък действаше на границата на засадата на ответния край от игрището, само че не получи стопроцентов късмет за изява.

Изстрел на Лебон беляза края на първите 45 минути, само че до гол за някой от двата състава по този начин и не се стигна.

Второто полувреме също не беше измежду най-впечатляващите за двата тима през сезона.

Новината за старозагорци бе появяването на Мартин Камбуров на игрището по-късно повече от 50 минути игра.

Нападателят получи една сериозна опция за осъществяване на попадение, само че хвърлилите се пред него бранител и вратар на противника не му разрешиха да прати кълбото в мрежата.

И двамата треньори използваха съвсем всички свои разновидности за смяна в първичната сграда на своите тимове, само че това не докара до нищо значително.

Лекарският екип влизаше на терена много постоянно, като и в тази част имаше сериозен брой спирания на играта поради осъществени нарушавания, което утежни в допълнение протичащото се на игрището.

В последната минута на постоянното време Андерсон бе изведен на празна врата от Емануил Манев и не сгреши, донасяйки трите скъпи точки на отбора си.

Така Царско село усили актива си, а третата поредна загуба на Берое не вещае нищо положително за Херо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР