Берое загуби домакинството си на Лудогорец в дербито между двата

...
Берое загуби домакинството си на Лудогорец в дербито между двата
Коментари Харесай

Победната серия на Лудогорец продължава, Берое капитулира в Стара Загора

Берое загуби семейството си на Лудогорец в дербито сред двата отбора от 24-ия кръг на Първа лига.

Двубоят приключи при резултат 0:1, като единственият гол в мача бе маркиран от Марселиньо.

" Орлите " водят в таблицата, само че са следвани компактно по петите от ЦСКА и нямат право на никакво разпределяне. Новите три точки в актива им внесоха известно утешение в редиците на състава.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Берое - Лудогорец 0:1, гол на Марселиньо! онлайн
Берое - Лудогорец 0:1, гол на Марселиньо!

Единствено Саша е навън за гостите

Първото полувреме не бе измежду най-атрактивните за наблюдение в Първа лига през сезона. То ще бъде запомнено с две чисти положения за отбелязване на гол за домакините, както и една противоречива обстановка в полето на Перниш.

Бригидо сигурно бе огромният дебитор за Берое, като на два пъти се озоваваше очи в очи с Ренан, само че не успяваше да преодолее стража на противника.

Първо той се оказа в наказателното поле на гостите, под прочут ъгъл от задачата, само че се забави и стражът на разградчани избави.

Във втория случай, малко преди почивката, Охене проби през целия терен, напредна в зоната пред пеналта на Ренан и изведе съотборника си самичък против вратаря. Гол още веднъж не падна.

Малко преди този момент Сисиньо реализира самостоятелен пробив в половината на Берое, върна топката към Кешеру, който след прикосновение с Иван Иванов падна на терена. Нападателят се опита да отиграе кълбото, насочвайки го към вратата, само че не съумя да го направи.

 Снимка 340548
Източник:

От щаба на " орлите " желаеха да бъде отсъдена дузпа, само че сходен сигнал не последва.

Така до почивката попадения не бяха осъществени.

След нея Бандаловски продължи да тормози бранителите на противника, само че не успяваше да се добере до 100-процентова обстановка, от която да открие резултата в интерес на тима си.

 Снимка 327067
Източник:

В игра за Лудогорец се появи голмайсторът от контролите Якуб Шверчок, който незабавно по-късно имаше панс да се разпише, само че негов удар с глава мина наоколо до вратата на Перниш.

Марселиньо също се регистрира с два изстрела по посока вратата на противника, само че те още веднъж попаднаха в графата " несполучливи ".

Малко преди края на срещата играта загрубя, заради което бяха показани няколко жълти картона.

Десет минути преди последния съдийски сигнал Марселиньо се пребори сполучливо с Иван Бандаловски и от близка отдалеченост връчи трите точки на тима си.



Така първенците усилиха разликата с ЦСКА на върха в класирането на 6 точки, само че " алените " са с мач по-малко от " орлите ".

Берое остава под номер 4, на 5 пункта от третия Левски.

 Берое хвърли ръкавицата към Левски
Берое хвърли ръкавицата към Левски

Място в Топ 3 надалеч не наподобява като мираж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР