Берое стартира сезон 2019/2020 в efbet Лига с хубава победа

...
Берое стартира сезон 2019/2020 в efbet Лига с хубава победа
Коментари Харесай

Берое експлоатира пробойните в Ботев Враца

Берое започва сезон 2019/2020 в efbet Лига с хубава победа 3:1 на открито против Ботев Враца. Резултатът самичък по себе си приказва ясно за клиничността, която старозагорци демонстрираха в предни позиции, само че не разкрива до дъно цялостната картина от мача.

Александър Томаш несъмнено може да има забележки към беройци за метода, по който влязоха в мача. Тогава на напред във времето за кой ли път излезе словашкия вратар Душан Перниш, който с хубави намеси задържа резултата 0:0. Това разреши на Берое да поведе. Гостите несъмнено съумяха да извлекат максимума от някои груби самостоятелни неточности в редиците на Ботев Враца. Вратарят Красимир Костов разреши да бъде преодолян с не толкоз добър отдалечен удар на Рубен Бригидо, а третият гол за "зелените " падна след жестока неточност на Венцислав Керчев при разиграване пред личното наказателно поле.

Иначе Ботев Враца показва, че има потенциала да основава неприятности при статичните положения, като точно по този метод пристигна голът на Мирослав Будинов. Той обаче ще бъде прекомерно дребна разтуха за наставника Сашо Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР