Берое ще посрещне Левски с осакатен състав. Тимът от Стара

...
Берое ще посрещне Левски с осакатен състав. Тимът от Стара
Коментари Харесай

Берое губи Вандерсон за 6 месеца

Берое ще посрещне Левски с сакат състав. Тимът от Стара Загора получи тежък удар при успеха над Ботев (Враца) с 1:0. Според предварителните прогнози Вандерсон ще отсъства сред шест и повече месеци, откакто получи травма под Околчица и бе сменен наложително още в 35-ата минута, Оказа се, че той е получил същата контузия, с която от 2017 година насам се бори Владислав Стоянов - скъсано сухожилие на коляното. Предстои му интервенция и възобновяване.

Още един от главните играчи на заралии през тази есен ще легне под ножа. Георги Ангелов има проблеми с връзки на коляното, които май не може да бъдат излекувани без хирургическа интервенция. И той твърдо отпада от сметките на треньора Александър Томаш за дуела със “сините”, който се счита за основен и за двата тима. При триумф Берое ще понижи преднината на Левски за третото място на 5 точки.

Очаква се през днешния ден под Аязмото да се завърне Ерол Алкан, който пътува до Холандия, където претърпя нови процедури към контузията, която го извади от терените от ноемвври месец насам. Според осведомени той е съумял да се възвърне по-бързо от предстоящото и даже може да бъде в групата за мача с Левски.

“Меридиан Мач”
Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 17:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР