Берое постигна много важна победа в преследването на класиране в

...
Берое постигна много важна победа в преследването на класиране в
Коментари Харесай

Берое се върна в топ 6 след успех над Славия


Берое реализира доста значима победа в преследването на класиране в топ 6, като този път съкруши с 2:1 отбора на Славия, с цел да измести Локомотив Пловдив, въпреки и краткотрайно от мястото.

Мартин Камбуров вкара дежурното си попадение за „ заралии “, като този път показва забележителна на малко пространство в наказателното поле, с цел да открие резултата в 34'.

След почивката Питър Макрилос се измъкна от опеката на бранителите, с цел да стреля мощно в близкия ъгъл на вратата на Генадий Ганев и възвърне равенството.

Тунгара обаче имаше различен проект за развоя на срещата и вкара победното попадение след дълъг спринт и добър пас от Льобон в 70'. Разбира се и гредата изигра роля, с цел да може топката да мине отвътре на мрежата зад Вуцов.



Интригата завърши десетина минути преди края, когато Ертан Томбак си изкара пряк червен картон за доста жестоко нарушаване против Александър Василев. Първоначално основния арбитър Иванов подвигна единствено жълт картон, само че намесата на ВАР промени мнението му, с цел да изгони турчина.

Берое към този момент има 24 точки в актива си, като към този момент е единствено на 3 от Славия. Локомотив обаче има директен конфликт с Черно и сигурно ще се опита да си върне шестото място.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР