Берое посреща Витоша (Бистрица) утре от 20:00 часа в опит

...
Берое посреща Витоша (Бистрица) утре от 20:00 часа в опит
Коментари Харесай

Томаш прави промени в халфовата линия

Берое посреща Витоша (Бистрица) на следващия ден от 20:00 часа в опит да постави завършек на серията си от две загуби. Заралии паднаха с 1:2 от Царско село и Етър и напрежението в клуба отново се повиши. Добрите вести за треньора Александър Томаш са от кадрови темперамент. На разположение са трима футболисти, които до момента не бяха в проектите на наставника. След контузии в групата може да се завърнат Георги Ангелов и Зоран Йосипович, а новото попълнение от Брюж Ахмед Туба също е на линия. Освен тях Ерол Алкан ще се появи измежду 11-те, като ще размени санкции Иван Бандаловски. Санкционираният защитник е единственият изчезнал.

Така алтернативата пред Томаш е кого да остави отвън групата, защото има много избор. Със сигурност измежду 18-те ще влезе Йосипович заради неналичието на друга опция на Мартин Камбуров в офанзива.

В стартовия състав ще има промени по отношение на загубата от Етър. Възможно е на пейката да седнат Яя Меледже и Иван Минчев, а различен нов - офанзивният халф Ибрахима Конте, да запише първи мач като титуляр. Той към този момент дебютира против “болярите”.

“Тема Спорт” efbet Лига 9 кръг, понеделник 16 септември  Берое 20:00предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР