Берое победи Локомотив Пловдив с 2:1 в мач от 14-ия

...
Берое победи Локомотив Пловдив с 2:1 в мач от 14-ия
Коментари Харесай

Берое спечели гостуването си на лидера Локомотив Пловдив за първи успех при Хосе Ачиари

Берое победи Локомотив Пловдив с 2:1 в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Вини Трибуле и Сантяго Леандро Годой се разписахса през първото полувреме преди Димитър Илиев да означи почетен гол.

В хода на първото полувреме възпитаниците на Александър Томаш се задоволиха с владението на топката, до момента в който " заралии " търпеливо изчакваха своите шансове на контраатаки. Планът на гостите сработи в 29-ата минута. След осъществяване на корнер Вини Трибуле се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с внезапен шут откри резултата.

Леандро Годой удвои преднината на старозагорци в края на първата част. Нападател засече с едно допиране подаване в наказателното поле на Вини Трибуле.

В добавеното време на дуела Георги Минчев стреля в дясната греда от директен свободен удар.

В последната минута капитанът на домакините Димитър Илиев означи почетно попадения с шут от придвижване, с цел да оформи крайния резултат.

" Смърфовете " позволиха втора поредна домакинска загуба, до момента в който " зелените " реализираха първи триумф под управлението на Хосе Ачиари.

Въпреки провалянето Локомотив Пловдив остава на челната позиция в класирането с актив от 30 точки. Берое се изкачи до 9-ото място в подреждането със 17 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР