„Берое“ победи „Локомотив“ (Пловдив) с 1:0 в среща от 10

...
„Берое“ победи „Локомотив“ (Пловдив) с 1:0 в среща от 10
Коментари Харесай

„Берое“ попари „Локомотив“ в края и спечели „Битката за Тракия“

„ Берое “ победи „ Локомотив “ (Пловдив) с 1:0 в среща от 10 кръг на шампионата. През първата част „ зелено-белите “ бяха по-активни, само че не съумяха да отбележат. Втората част бе равностойна, само че „ Берое “ стигна до триумфа три минути края на мача след попадение на Омар Камара.

Първата сериозна заплаха пристигна в 6' минута, когато Генов получи дълъг пас и съумя да изпревари Биков, след което пусна топката към точката за осъществяване на дузпа, а там още веднъж Биков се намеси и почисти в корнер, само че топката мина на сантиметри от гредата.

В идващите минути „ Берое “ продължи да бъде по-активен и топката на два пъти бе центрирана рисково, само че бранителите се оправиха.

Серкан Юсеин получи топката от Лебон на границата на пеналта и стреля по земя в 15' минута, само че топката мина на метър от гредата.

В 21' минута гостите извършиха корнер, само че „ зелено-белите “ откраднаха топката и Юсеин пусна извеждащ пас към Лебон. Французинът пробяга половината терен и се озова самичък против Рейдър, който обаче отрази изстрела и топката излезе в ъглов удар.

Три минути по-късно Даскалов изведе Лебон, а той откри Юсеин, който стреля от отдалеченост, само че топката срещна главата на Петрович.

Тунгара също опитва удар в 30' минута, само че бе прекомерно неакуратен.

В идващите десетина минута играта бе изравнена, а гостите имаха няколко блокирани удара.

В добавеното време Гомис засече центрирана от Умарбаев топка, само че тя мина над вратата.

Така полувремето приключи без маркирано попадение.

Лебон направи пробив три минути след възобновяване на играта и стреля от дребен ъгъл, само че Рейдър нямаше проблем да улови.

В 49' минута Фуртадо центрира, а Фал насочи удар с глава, само че топката мина над вратата.

Следващите десетина минути бяха равностойни и без съществени положения пред някоя от вратите.

В 70' минута Камбуров откри Лебон на фланга, а французинът центрира доста рисково, само че Биков съумя да се намеси и почисти тъкмо пред нападателя на „ Берое “.

Три минути по-късно Карагерен навлезе в пеналта, само че се засуети и топката му бе отнета.

Три минути преди края на срещата „ Берое “ излезе напред в резултата. Лебон получи на фланга и центрира в наказателното поле, а там Гомис игра с глава. Топката обаче попадна в Камара, който я прати в мрежата със мощен удар – 1:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР