Берое остана без треньор, след като Александър Томаш подаде оставка.

...
Берое остана без треньор, след като Александър Томаш подаде оставка.
Коментари Харесай

Берое остана без треньор след 1:2 от Славия

Берое остана без треньор, откакто Александър Томаш подаде оставка. Заедно с него от Стара Загора си потеглят и помощниците му Константин Мирчев и Тодор Кючуков, както и спортният шеф Валентин Грудев. До разтърсванията под Азямото се стигна след домакинската загуба от Славия с 1:2, която е седма за заралии през сезона, като те имат и 6 победи. След мача Томаш беше изпратен от почитателите с крясъци " Оставка " и той доста не се забави да я подаде.
" Решението е подбудено поради незадоволителните резултати в последно време и във връзка създалото се напрежение във футболната общност в Стара Загора ", оповестиха от Берое.
След мача с " белите " Томаш разгласи, че търси проблемите в себе си и не бяга от отговорност. Той беше и на мнение, че някои от играчите незабавно би трябвало да бъдат изгонени.
" Проблемът е, че доста футболисти тук са в зоната си на комфорт. Спокоен съм, тъй като знам по какъв начин работя ", сподели Томаш след мача. Той пое Берое през лятото на 2017 година, като в 85 мача записа 38 победи, 21 равенства и 26 загуби при голова разлика 106:94. С Томаш отборът приключи четвърти през 2018 и 2019 година
Този мач беше и последният от полусезона в efbet Лигата, а шампионатът се възобновява във вторник поради локалните избори.
я
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР