Берое победи Левски като гост в предпоследен двубой от първия

...
Берое победи Левски като гост в предпоследен двубой от първия
Коментари Харесай

Кошмарно начало на новия сезон за Левски: Загуба на нула, автогол и исторически антирекорд

Берое победи Левски като посетител в предпоследен дуел от първия кръг на новия сезон.

Старозагорци записаха следващия си триумф на " Герена ", като се постановиха с 2:0.

Точни в интерес на спечелилите бяха Октавио и Славчев, който прати топката във вратата на личния си отбор.
 Снимка 491666
Източник:

Двата състава претърпяха съществени промени по време на късата лятна пауза, което направи конфликта на " Герена " още по-интересен.

Ситуацията при домакините е надалеч по-комплицирана, защото тяхна предпочитана грижа е избягването на банкрут. " Сините " поеха и нов курс на своето развиване, като огромна част от чужденците напуснаха, а на тяхно място пристигнаха по-нископлатени български футболисти.

Левскарите се намират и в кошмарна серия, защото нямат победа вкъщи от 8 декември, 2019 година. Тази наклонност бе затвърдена и през днешния ден.
 Снимка 491673
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Левски - Берое 0:2, гол на Октавио! онлайн
Левски - Берое 0:2, гол на Октавио!

Заралии са посочени за любимец на " Герена "

Първите 45 минути се развиха по отличен метод за гостите от Стара Загора, които се отдръпнаха в отмора с два чисти гола преднина.

Превъзходството на Берое не бе чак толкоз характерно, какъв брой го подсказва резултатът, като даже в по-голяма част от времето играчите на Левски направляваха темпото на игра и притежаваха топката в свое притежание.

Акциите на Паулиньо по фланга и епизодичните опити на Иванов да тормози Стоянов на отсрещната страна от терена не водеха до нищо запаметяващо се.
 Снимка 491670
Източник:

Макута пък бе главният мотор на гостуващия отбор, като дружно със Стоянов и Бакалов играеха с топката при съвсем всяко нейно прекосяване от едната към другата половина от терена.

В средата на полувремето " сините " пробваха да вдигнат оборотите. Първо Иванов, а по-късно и Робърта имаха положителни благоприятни условия да основат напрежение пред полето на младия вратар на заралии, само че по този начин и не успяваха да доближат до прецизен завършващ изстрел.
 Снимка 491671
Източник:

И когато изглеждаше, че столичани ще стигнат първи до осъществяване на попадение, в 34-ата минута скоростна акция на Берое приключи с прострелно подаване на Бакалов, засечено в мрежата от... Славчев. Футболистът на софиянци прати кълбото във вратата, защитавана от Михайлов и преднината на противника бе факт.

Малко преди почивката разконцентрираната защита на Левски позволи нова неправилност, топката бе върната към Октавио в наказателното поле, при първия си опит той не съумя да преодолее Михайлов, само че с прецизен удар при добавката си удвои преимуществото на старозагорци в доста основен миг от конфликта.

Така на почивката Берое водеше на домакините си с привидно удобното 2:0.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени доста, като още веднъж изглеждаше, че по-активният тим е този на столичани.

Те обаче по този начин и не застрашаваха съществено вратата на противника.
 Снимка 491668
Източник:

Най-чистото състояние за " сините " в срещата се откри пред Спиерингс, който в средата на втората част напредна, излезе самичък против вратаря на Берое и стреля мощно, само че младият пазач се оправи по превъзходен метод, отразявайки изстрела с една ръка.

До края на мача бяха осъществени голям брой промени и от двамата треньори, само че до нова промяна в резултата по този начин и не се стигна.
 Снимка 491669
Източник:

По този метод Левски стартира с проваляне нов сезон, на личен терен, за първи път в историята си. Нещо, което " сините " по всяка възможност ще се опитат да не помнят оптимално бързо.
 Снимка 491667
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР