Берое и Спортист (Своге) играят при 1:0 в баража за

...
Берое и Спортист (Своге) играят при 1:0 в баража за
Коментари Харесай

Ас на Септември : Стилиян Петров ни поздрави


Берое и Спортист (Своге) играят при 1:0 в баража за място елита. Уерди Мара откри резултата в 35-ата минута. Двата тима влизат в директна борба за място в efbet Лига през идващия сезон. Заралии и " шоколадите " би трябвало да излъчат победител след 90, 120 минути или дузпи на безпристрастен терен - във Велико Търново. 

" Този сезон бе извънреден за нас. Допуснахме единствено две загуби, едната от Черноморец (Балчик), които към този момент са във Втора лига. Аз съм играл на много места в североизточния футбол и това е второто ми завръщане в Тервел. Честно да си призная, не съм очаквал, че ще има такива хора като президента на клуба Добрин Иванов, който следи всичко, което става в тима. Присъства на нашите тренировки и на мачовете и приказва с всеки един от нас за възможни проблеми, които биха могли да зародят. С треньорите ни Красимир Господинов и Антон Стоянов постигнахме един добър синхрон и се преодоля скептицизма, който постоянно съществува сред професионалния и аматьорския футбол. Община Тервел също оказва въздействие да се усещаме удобно.

Ние не считаме да стопираме дотук. Ще надградим, чакаме нови млади попълнения в състава си. Имаме положителни и опитни футболисти, играли и в efbet Лига, които знаят по какъв начин се печели промоция за професионалния футбол. Очакваме и Владо Мирчев да се причисли към нас за новия сезон. Имаме усъвършенствания и в базата на стадиона. Изгради се втора естрада, паркинг, клубът се развива. В последния мач бяхме изпратени уместно от нашите последователи, които на всеки мач пълнят стадиона. Дори получихме видеообръщение от Стилиян Петров, който поддържа връзка с нашия президент. Поздрави ни за чудесния сезон и ни пожела да нападаме през идващия Втора лига ".

Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР