Берое и Пирин (Благоевград) завършиха наравно 1:1 в първи двубой

...
Берое и Пирин (Благоевград) завършиха наравно 1:1 в първи двубой
Коментари Харесай

Пирин излъга Берое и си тръгна с точка от Стара Загора

Берое и Пирин (Благоевград) приключиха наедно 1:1 в първи дуел от програмата на 15-ия кръг в efbet Лига, игран на стадион " Берое " в Стара Загора.

След нулево първо полувреме, футболистите на треньора Петър Колев справедливо поведоха в резултата при започване на втората част, с помощта на Абубакар Тунгара (55`). Точно когато заралии владееха топката и чакаха последния съдийски сигнал, " орлетата " стигнаха до изравнително попадение, откакто Станислав Манолев (82`) бе най-съобразителен в наказателтно поле.
 Берое - Пирин (Благоевград): 1:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Берое - Пирин (Благоевград): 1:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Така Берое се намира на шестата позиция в класирането на шампионата с актив от 21 точки, с 1 по-малко от Черно море. Пирин е на 11-а позиция с 12 пункта.

Двубоят стартира равностойно, като нито един от двата тима не съумява да заплаши вратата на съперника. Постепенно домакините поеха контрола на топката и търпеливо чакаха своя миг в офанзива.
 Снимка 554143
Източник:

В осмата минута Кийлън Лебон напредна рисково към вратата на домакините, само че вратарят на гостите Ник Хенгелман следеше деликатно играта и съумя да излезе в точния момент и да почисти.

В 24-ата минута Александър Василев получи хубаво подаване в пеналтерията и шутира, само че Ник Хенгелман внимаваше и избави.
 Снимка 554145
Източник:

В края на първото полувреме домакините пропуснаха най-хубавото си състояние от началото на срещата. Мартин Камбуров бе изведен след чудесно подаване от далечно разстояние. Ветеранът преодоля Ник Хенгелман и шутира по земя, само че геройска интервенция на Николай Бодуров в последния миг избави благоевградчани.

В началото на втората част заралии поведоха в резултата. Александър Цветков центрира. Ник Хенгелман излезе неразчетено и зад тила му Абубакар Тунгара вкара с глава в опразнената врата.
 Снимка 554146
Източник:

След попадението домаките продължиха да владеят повече топката, като последователно темпото спадаше и забавните положения пред двете порти понижиха фрапантно.

Все отново в 83-ата минута гостите стигнаха до изравнително попадение. Генадий Ганев не се показа безапелационно след центриране, а Станислав Манолев с глава прати топката във вратата.
 Снимка 554147
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР