Берое и Локомотив Пловдив се изправят в мач от 8-мия

...
Берое и Локомотив Пловдив се изправят в мач от 8-мия
Коментари Харесай

Локомотив Пд може да се върне в тройката още днес

Берое и Локомотив Пловдив се изправят в мач от 8-мия кръг на Първа лига. Двубоят е довечера от 21:00 часа в Стара Загора.
Прочетете още
Домакините не започнаха шампионата по най-убедителния метод и за момента имат единствено един триумф в седем срещи. " Черно-белите " са на другия полюс - те заемат пето място и са на четири пункта от водача ЦСКА 1948, само че и с изигран мач по-малко.

Все отново салдото сред двата тима в последните седем срещи посред им е в изгода зелените. В тези мачове Берое записа три победи, Локо една, а в три са приключили наедно.

Букмейкърите дават преимущество на гостите от Пловдив.   предлага коефициент 2,42 за триумф на " черно-белите ", а за домакините тя се прави оценка на 3,25.

Най-резонният    в дуела не притегля с висока ставка, само че в случай че не желаете да рискувате, логиката сочи под 2,5 гола в мача за 1,6 коеф.

Добра    можете да получи, в случай че усетът ви води към победа на пловдивчани с тъкмо един гол - 3,9 коеф. Първи гол на Бирсен Карагарен ще ви умножи  10 пъти.

Ако смятате, че домакинският фактор ще окаже въздействие, то може да опитате Берое да означи първи и да завоюва - 3,5 коеф.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР