Берое и Левски се изправят един срещу друг в заключителният

...
Берое и Левски се изправят един срещу друг в заключителният
Коментари Харесай

Левски и Берое в битка за самочувствие

Берое и Левски се изправят един против различен в заключителният 36-и кръг от Първа лига само в името на своята чест. Нито старозагорци, нито „ сините” могат да подобрят крайните си позиции в челната шестица, въпреки че столичани имат да мислят и за идния им бараж за Лига Европа против спечелилия плейофа за 7-ото място отбор.

Двубоят започва от 17,15 часа и ще можете да наблюдавате развиването му минута по минута в GONG.BG. Той ще се излъчи директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Съществува голяма възможност Берое да излезе в тази среща с отбор, построен напълно от лични юноши. Това е едно от нещата, за които старши треньорът Александър Томаш лобира пред управлението през седмицата.

Ако „ зелените” се решат на този ход, то пред Левски се открива съвършена опция да спре отрицателната си серия против този противник. „ Сините” изгубиха с по 1:2 двата последни конфликта против Берое, като изключително втората беше един от резултатите, лишили столичани от шансове да се намесят по-сериозно в борбата за купата.

В лагера на Берое поради контузии срещата пропущат полузащитникът Карлос Охене и бранителят Никита Баранов. Наказан пък е опорният халф Яя Меледже.

Сред „ сините” след изтърпяна глоба – за аления си картон против Лудогорец – се завръща бранителят Деян Иванов. Изигралият много мачове в центъра на отбраната за Левски Нуно Рейш няма да може да вземе присъединяване, откакто беше изпъден при загубата 0:2 от ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР