Берое и Етър се срещат в събота от 15 ч.

...
Берое и Етър се срещат в събота от 15 ч.
Коментари Харесай

Преди Берое - Етър

Берое и Етър се срещат в събота от 15 ч. в Стара Загора в среща от 22-ия кръг на Първа лига. Мача можете да следите онлайн с Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT PLAY и DIEMA XTRA, а също и на честотите на Дарик радио.

Ето някои забавни статистически данни за двата тима:

· Берое има стопроцентов актив от досегашните си 4 мача с новаците в елита – две победи над Септември (1:0 и 5:1), и по една над Етър (2:1) и Витоша (1:0).

· Берое е отвън Топ 6 в класирането като хазаин с едвам 14 точки, извоювани на собствен терен, до момента в който в подреждането съгласно резултатите на открито с 23 пункта намира място в челната тройка.

· Мартин Камбуров се е разписвал в 6 от последните 8 турнирни дуела на беройци. И двама му гола против Етър в богатата му кариера бяха от дузпи и при гостувания - на 14 април 2013 година при 4:0 за ЦСКА и на 15 септември м.г. при 2:1 за старозагорци.

· Две от зимните попълнения в Етър се разписаха още при дебюта си във виолетово – Даниел Младенов и черногорецът Велко Батрович при 3:3 против Септември. Единствено в ЦСКА голови дебюти напролет направиха също двама – Алберг и Бланко.

· В предишния кръг нападателят на Етър Иван Петков за повторно през сезона получи жълт картон поради събаряне на фланелката при наслада след гол. Първото му публично предизвестие бе при дебютното му попадение за етърци при 1:1 против Витоша като посетители.

· В предишния кръг хърватинът Денис Григич дебютира на вратата на болярите и стана играчът с най-голям растеж в настоящия състав на лигата – висок е 198 см.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР