Берое е опитал да отмъкне атакуващия халф на Славия Иван

...
Берое е опитал да отмъкне атакуващия халф на Славия Иван
Коментари Харесай

От Берое опитали да откраднат талант на Славия

Берое е опитал да отмъкне атакуващия халф на Славия Иван Минчев. За това сигнализира президентът на “белите” Венцеслав Стефанов. В началото на предишния сезон Минчев стартира с ЦСКА-София, като изигра два мача за дубъла, само че при започване на септември подписа със Славия, откакто се оказа непотребен на “Армията”. Той записа 26 мача за най-стария столичен клуб в Първа лига, като вкара 5 гола.

Преди дни се появи информация, че офанзивният полузащитник може да напусне стадиона в “Овча купел”. “Иван Миначе остава в Славия. Няма вид да си тръгне. Зная, че от Берое се пробваха да го откраднат. Да каже, че не желае да играе повече в Славия и аз тъй като съм положителният, да го пусна без пари. Няма да стане. Не съм предполагал, че Томаш може да работи по този начин”, гневен бе членът на Изпълкома.

Минчев е главен състезател в схемата на треньора Златомир Загорчич.

Босът на столичани разяснява и вероятно привличане на нападателя на ЦСКА-София Милчо Ангелов. В момента той е на лагер в Австрия с “червените”, като е мечтан от Заги.

“Ще забележим какво ще вършим, като се върнат от лагера си в Австрия”, показа по тематиката Стефанов.

В понеделник “белите” ще играят контрола точно с Берое. От през вчерашния ден те са на лагер в Банско. Загорчич се отхвърли от услугите на френското крило Тейлър Салибура, който бе напроби. Продължават обаче тестванията на гръка Теодорис Папасоянопулос, Радко Мутафчийски и бразилеца Матеус Бусие. Руският бранител Данил Майков, който бе освободен, се върна в отбора.

“Тема спорт”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР