Берлинската болница, лекуваща водещия кремълски критик Алексей Навални, заяви, че

...
Берлинската болница, лекуваща водещия кремълски критик Алексей Навални, заяви, че
Коментари Харесай

Известно подобрение в състоянието на Навални

Берлинската болница, лекуваща водещия кремълски критик Алексей Навални, съобщи, че има " известно усъвършенстване " в положението му, откакто той стана жертва на подозирано отравяне, оповестява Агенция Франс Прес.
" Наблюдава се известно усъвършенстване на признаците ", се споделя в изказване на известната болница " Шарите " в Берлин. В него се прибавя, че към момента е в здравна кома и " положението му остава съществено ".
Той е обвързван с вентилатор в интензивно поделение. Симптомите на " холинергична рецесия " понижават, се споделя в известието на болничното заведение.
" Здравословното му положение остава непроменено и съществено, няма остра опасност за живота му. Както и преди, дълготрайните последствия от тежкото отравяне не са явни ", прибавиха лекарите.
 Русия не откри данни за закононарушение по случая с Навални Русия не откри данни за закононарушение по случая с Навални
Няма учредения за възбуждане на наказателно следствие след хоспитализацията на Алексей Навални в Русия предходната седмица. Това съобщи година..
Навални е приет в болница на 20 август в Омск, откакто се разболя в самолета от Томск до Москва. Въз основа на резултатите от проучванията омските лекари нарекоха главната диагноза метаболитно нарушаване, което провокира внезапен спад в кръвната захар. Какво го е предизвикало към момента не е ясно, само че в кръвта и урината на Навални в съветска болница не са открити токсини.
Два дни по-късно пациентът в тежко положение е превозен със аероплан до берлинската клиника „ Шарите “, чиито лекари авансово дефинират диагнозата като отравяне с вещество от групата на холинестеразните инхибитори. Конкретният отровен сътрудник, съгласно изказването, към момента не е прочут.
Както съобщи РИА Новости, началникът на отделението по анестезиология и реанимация в „ Пирогов “ Борис Теплых, версията на немските лекари е създадена от съветски специалисти още първия ден и не е доказана. Според него те приказват за клинични данни, а не за самото вещество, което към момента не е намерено.
Главният доктор на омската болница за незабавна помощ, където се лекува Навални, Александър Мураховски, означи, че диагнозата „ отравяне “ е била съществена при приемането на пациента, само че лабораторните проучвания не го удостоверяват. В намерено писмо омските лекари показаха мнението, че " се пробват да ги очернят ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР