Берлин. Открит и конструктивен диалог проведоха министър Валентин Радев и

...
Берлин. Открит и конструктивен диалог проведоха министър Валентин Радев и
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е на работно посещение в Германия

Берлин. Открит и градивен разговор организираха министър Валентин Радев и вътрешният министър на Федерална Република Германия Томас де Мезиер по време на първото работно посещаване на българския министър на вътрешните работи в Германия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
В рамките на двустранната работна среща в Берлин двамата министри се сплотиха към огромното значение на границите за сигурността на Европа. Министър де Мезиер посочи значимата роля на България за опазването на външните граници на Европейски Съюз. От своя страна министър Радев благодари за оказаната поддръжка за приемането на 160 млн. евро за запазване на границата и даде информация за усвояването им.
По време на диалозите двамата министри разискаха и идното председателство на България на Европейски Съюз, като немската страна пожела триумф и даде обещание помощ.
Българският министър срещна сътрудника си с целите на българското държавно управление по време на председателството, измежду които са битка с корупцията и проведената престъпност, каналджийството и противозаконната миграция. „ Ще бъдем безкомпромисни към всевъзможни прояви на корупционно държание “, увери немския си сътрудник министър Радев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР