Берлин. Координираната вълна на вандализъм, която доведе до нарушаване на

...
Берлин. Координираната вълна на вандализъм, която доведе до нарушаване на
Коментари Харесай

FAZ: Координираната вълна на вандализъм срещу железопътния транспорт в Германия – все още има проблеми с движенията на влаковете

Берлин. Координираната вълна на вандализъм, която докара до нарушение на естественото осъществяване на придвижването на влаковете в редица немски градове, към момента не е напълно преодоляна, оповестява националният всекидневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung.
В Хамбург и провинция Шлезвиг-Холщайн към момента има закъснения в придвижването на районните влакове. Нарушения в придвижването има и на градската железница във федералната столица Берлин.
В утринните часове на понеделник огромна вълна на вандализъм сътвори същински безпорядък в придвижването на влаковете в редица райони в Германия, в това число във федералната столица Берлин, в Лайпциг, Хамбург и провинция Северен Рейн-Вестфалия. Причината за усложненията на всички места е една и съща – изгаряне на кабели. Това даде учредения на редица специалисти да заговорят за координирана акция на национално равнище, посредством която да бъдат основани усложнения в придвижването на железопътния превоз в Германия.
Медиите към този момент предвкусват вероятен митинг против идната през юли в Хамбург среща на Г-20. Техните съмнения се подхранват от редица специалисти по сигурността, съгласно които необикновената обстановка е плод на „ следени дейности “.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР