БЕРЛИН — Американец беше осъден за убийство и други обвинения

...
БЕРЛИН — Американец беше осъден за убийство и други обвинения
Коментари Харесай

Американец, осъден на доживотен затвор за убийство и изнасилване при нападение срещу 2 американски жени близо до известния немски замък

БЕРЛИН — Американец беше наказан за ликвидиране и други обвинявания в понеделник за брутално нахлуване на двама американци жени близо до фамозния немски палат Нойшванщайн предишното лято и ги бутна в бездна, ранявайки съдбовно една от тях. Той беше наказан на пожизнен затвор.

Щатският съд в Кемптен също осъди 31-годишния мъж за опит за ликвидиране и обезчестяване с съдбовни последствия, заяви немската осведомителна организация dpa. Председателстващият арбитър Кристоф Швибахер дефинира, че обвиненият носи изключително тежка виновност, което значи, че той евентуално няма да дава отговор на изискванията за освобождение след 15 години, както нормално се случва в Германия.

Обвиняемите в Германия правната система публично не внася учредения за покачване на обвинявания, само че заподозреният се призна за обвиненията когато процесът му стартира на 19 февруари.

Швибахер разказа подсъдимия като „ необикновено безсърдечен “. Той сподели, че „ освобождение след 15 години не би било о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР