БЕРИЯ, Охайо (AP) — краткият, изненадващ престой на Джо Флако

...
БЕРИЯ, Охайо (AP) — краткият, изненадващ престой на Джо Флако
Коментари Харесай

Браунс GM казва, че „много би се радвал“ да преподпише с Флако, дори и като резервно копие на Уотсън

БЕРИЯ, Охайо (AP) — късият, неочакван престой на Джо Флако с Браунс може да докара до втори сезон в Кливланд — може би като запаса на Дешон Уотсън.

Генералният управител Андрю Бери сподели в понеделник, че „ доста би се радвал “ да преподпише с 39-годишния Флако, който стана 4-1 като титуляр и оказа помощ на Браунс вземат участие в плейофите, откакто Уотсън получи контузия в рамото в края на сезона.

Бери означи, че може да има финансови ограничавания, които да попречат на Флако да се завърне, само че сподели, че е отворен за тази опция.

„ Той игра печеливш футбол за нас “, Бери на конференцията си за края на сезона. „ Искам да върна всички наши положителни играчи, само че има ограничавания за това. Наистина съм от двете страни на пътеката, само че не бих имал проблем Джо да се върне. ”

Флако не е решил дали желае да продължи да играе или би се примирил с това да бъде QB номер 2 в тима. Бившият MVP на Super Bowl беше подписан от Браунс заради обезсърчение през ноември и възкреси кариерата си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР