Бердих ще дебютира в Оукланд през януариТомаш Бердих потвърди своето

...
Бердих ще дебютира в Оукланд през януариТомаш Бердих потвърди своето
Коментари Харесай

Бердих ще дебютира в Оукланд през януари

Бердих ще дебютира в Оукланд през януари
Томаш Бердих удостовери своето присъединяване на тенис шампионата в Оукланд, Нова Зеландия, който ще се организира при започване на януари. 33-годишният чех сега се възвръща от контузия на гърба, която го не му разрешава да се състезава от юни месец насам. Въпреки това някогашният номер 4 съобщи, че е оптимистично надъхан за новия сезон и постоянно е желал да взе участие в конкуренцията в новозеландския град.

,,Винаги съм желал да вземам участие на шампионата в Оукланд “, стартира той.,,Всяка година има положителни неща и шампионатът става все по-добър, а това ме кара да чакам с неспокойствие конкуренцията, на която ще вземам участие за първи път в своята кариера “, показа разчувстваният чех.

Директорът на шампионата в Нова Зеландия Карл Бъдж също не скри удовлетворението си от идния дебют на Бердих в съревнованието.,,Чакаме този миг отдавна. Всяка година преследваме Томаш и се надяваме той да взе участие, не щеш ли този миг ще настъпи през идната година. Той е евентуално най-хубавият тенисист отвън,,Голямата четворка “. Във всяка друга епоха на тениса той щеше да е станал към този момент неколкократен първенец от шампионатите на Големия шлем. Нямаме самообладание да го забележим тук “, приключи въодушевеният Бъдж.

Освен Бердих към този момент декларирали присъединяване са някогашни първенци на шампионата в Оукланд в лицето на Джон Иснър и Роберто Баутиста-Агут, както и полуфиналистът от Аустрелиън Оупън тази година Хюн Чун. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР