Бербатов стана съсед на легендата Лили Иванова. Футболистът си е

...
Бербатов стана съсед на легендата Лили Иванова. Футболистът си е
Коментари Харесай

Бербатов стана съсед на Лили Иванова

Бербатов стана комшия на легендата Лили Иванова. Футболистът си е купил парцел в същия блок, където подобен има и певицата.

С нова два жилището, оценени на близо един милион лв., се обзавел Димитър Бербатов, сподели инспекция на "България Днес ". Жилищата са с повърхност от по 107 квадрата, а към тях вървят и просторни гаражи. Както прилича на звезда от неговия сан, парцелите на Берба са на тиха уличка в топцентъра на София. Заради влиятелното си местонахождение цената на жилищата в региона не пада под 2500 евро за квадратен метър. За това и съществени купувачи са известни предприемачи, чужденци и хора с контакти в подземния свят. Подобни суми не са проблем и за самия Бербатов, който изкара десетки милиони по време на футболната си кариера. Богатството на тогавашната звезда на „ Манчестър Юнайтед “ не му пречи да минава и фино в опит да спести някой лев, когато може. Такъв явно е и казусът с двата жилището, демонстрира информация в Имотния указател. Според документите по договорката Берба е платил за двете жилища и гаражите едвам 97 701 лева Подобна цена съгласно брокери е най-малко 10 пъти под пазарната, което подсказва, че договорката евентуално е осъществена по данъчна оценка. Така купувачът си икономисва солидни суми, дължими като налози на страната, и нотариални такси.

Апартамент в свръхлуксозната новоизградена кооперация на Бербо неотдавна има и Лили Иванова. Жилището е с повърхност от 196 квадрата, а за него естрадната прима заплаща надалеч по-реална цена, изясняват специалисти. Любопитно е, че апартаментът на Лили е ситуиран на един етаж с единия парцел на Бербатов. Такава двете звезди ще могат несмущаемо да си другаруват и вървят на по кафе и торта по чехли и домакински халат.

Близките срещи сред певицата и футболната звезда за момента са по-скоро хипотетични, изясняват осведомени. Твърди се, че жилищата на Бербатов сега стоят празни. Докато си е у нас, Митко населява първокласната къща в столичния кв. Бояна. Твърди се, че жилищата на Бербо са купени като инвестиция. Далечните му проекти са в тях един ден да се нанесат двете му дъщери Деа и Елиа
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР