Бензиностанциите ще спират напълно достъпа до тоалетните си по своя

...
Бензиностанциите ще спират напълно достъпа до тоалетните си по своя
Коментари Харесай

Бензиностанциите спират напълно достъпа до тоалетна за клиенти

Бензиностанциите ще стопират изцяло достъпа до тоалетните си по своя преценка. Обяснението, изненадващо или не, е коронавирусът.

Ето какво се споделя в изказване на Българската петролна и газова асоциация, изпратено през днешния ден до медиите:

Членовете на Българската петролна и газова асоциация наблюдават със угриженост епидемиологичната конюнктура в страната. Обектите на фирмите от БПГА имат стратегическо значение за енергийната сигурност и ще продължат да работят в режим на засилени ограничения за ограничение на болестта с COVID-19 като се преценяват с условията на Националния действен щаб. В същото време държим да изтъкнем, че здравето на клиентите и чиновниците на нашите обекти е от първостепенно значение. Затова членовете на БПГА подхващат редица ограничения за стерилизация на пространствата и обществена отдалеченост в бензиностанциите. Обслужващият личен състав ще бъде редуциран до най-малко, без да се затруднява зареждането с горива.
Членовене на БПГА към този момент преустановиха продажбата на непакетирани храни и отстраниха седящите места в зоните за хранене. Като следваща мярка свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде преустановен по преценка на всеки от операторите. Това се постанова, защото пред и в тоалетните се струпват голям брой хора, изключително след затварянето на кафенетата и заведенията за хранене по автомагистралите и главните пътища в страната. Наличният личен състав на бензиностанциите не може да ограничи достъпа на хората.
Създава се голяма заплаха от преместване на болестта. Единственият предпазен прийом е да се спре свободният достъп до тези пространства.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР