Бенямин Нетаняху се нахвърли срещу остри критики от страна на

...
Бенямин Нетаняху се нахвърли срещу остри критики от страна на
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху се противопоставя на западните съюзници относно стратегията за Газа

Бенямин Нетаняху се нахвърли против остри рецензии от страна на западните съдружници на тактиката на Израел в Газа, обвинявайки ги, че се стремят да провеждат избори, които биха „ парализирали “ страната и довели до нейното проваляне във войната против Хамас.

Обръщайки се към съвещание на държавното управление преди плануваните диалози с немския канцлер Олаф Шолц в неделя, израелският министър-председател даде обещание да устои на засилващия се интернационален напън, изключително от Белия дом, за закъснение на офанзивата в град Рафа на южния завършек на линията Газа.

Той също по този начин отговори непосредствено на рецензиите, отправени предходната седмица от американския сенатор Чък Шумър, в който най-известният еврейски политик в Америка сподели, че крайнодясното държавно управление на Нетаняху би трябвало да бъде заменено, с цел да се избегне превръщането на Израел в „ пария “.

p>

Без да посочва Шумер, Нетаняху сподели, че някои от интернационалната общественост „ се пробват да спрат войната в този момент “... като хвърлят подправени упрекнати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР