BENTLEY разшири модификационното портфолио на модела си BENTAYGA, като анонсира неговата нова

...
BENTLEY разшири модификационното портфолио
на модела си BENTAYGA, като анонсира неговата
нова
Коментари Харесай

BENTLEY анонсира BENTAYGA V8

BENTLEY разшири модификационното портфолио на модела си BENTAYGA, като анонсира неговата нова версия BENTAYGA V8.

BENTLEY BENTAYGA V8 е оборудвано с четирилитров, V-образен, осемцилиндров бензинов двигател, който генерира максимална мощност от 542 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм. Новата модификация на първокласния всъдеход е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за минималните 4.5 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 290 км/ч.

Интересна специфичност при новото предложение на BENTLEY е таци, че автомобилът се предлага с карбон-керамични спирачни дискове, които от компанията анонсират като най-големите за предните колела в света. Предните спирачни дискове на BENTAYGA V8 са с диаметър от 440 мм, а задните с подобен от 370 мм.

Бъдещите притежатели на BENTAYGA V8 имат възможност да избират сред 11 модела джанти, включително и напълно нови 22-цолови петспицови, интериорни конфигурации с четири, пет и седем седалки, три нови интериорни изпълнения интериора, да разчитат на въздушното му окачване, адаптивния круз надзор, паркинг помощник, новаторската система за нощно виждане и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР