Bentley обяви, че търговският партньор на компанията- Bentley Emirates, продава пет изключителни

...
Bentley обяви, че търговският партньор на
компанията- Bentley Emirates, продава пет
изключителни
Коментари Харесай

Bentley продава пет уникални автомобила- ръчно сглобени, доставени, но никога използвани

Bentley разгласи, че комерсиалният сътрудник на компанията- Bentley Emirates, продава пет изключителни и като история, и като изпълнение автомобила.

Става въпрос за създадените по поръчка и ръчно съединени през 2015 година Mulsanne Grand Limousine by Mulliner, които са били доставени, но никога не са били употребявани и дори регистрирани.

Специалната версия Mulsanne Grand Limousine by Mulliner е с 1 метър по-дълга в съпоставяне със стандартната трансформация на Mulsanne, като в същото време таванът, в задната част на купето, на първокласната кола е бил издигнат с спомагателни 8 сантиметра.

От Bentley разясняват, че всеки един от петте представителя на Mulsanne Grand Limousine by Mulliner има собствена еднаквост и спецификация, в това число характерни екстериорни и интериорни решения, първокласни материали и други, както и 21-цолови джанти, отговарящи цветово на основното изпълнение на екстериора.

В задната- пътническа, част на купето на Mulsanne Grand Limousine by Mulliner са завършени четири персонални седалки, охладител за бутилки, сгъваеми масички, iPad станция, вторична климатична система, система за комуникация с лидера и други.

Задвижването на Mulsanne Grand Limousine by Mulliner е поверено на 6¾-литров, V-образен, осемцилиндров мотор с мощ от 512 конски сили и оптимален въртящ момент от 1020 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР