Bentley обяви, че на 30 юни ще се състои премиерата на

...
Bentley обяви, че на 30 юни ще се състои
премиерата на
Коментари Харесай

Bentley показва обновената Bentayga утре

Bentley разгласи, че на 30 юни ще се състои премиерата на обновената версия на определяният от марката като най-луксозен и най-бърз SUV модел в света- Bentayga.

Без да разясняват детайлности, от Bentley анонсират, че новата версия на Bentayga, от оригинала на която има сгробени повече от екземпляра, ще повдигне летвата в сегмента си още по-високо, като ще предложи още по-комфортен и първокласен интериор, и още по-добра ежедневна употреба.

От Bentley споделят също по този начин, че новата версия на Bentayga ще продължи да се предлага с познатите задвижващи елементи, в това число и зареждаемата си (plug-in) хибридна версия.



Bentayga беше показана по време на международното ревю във Франкфурт през 2015 година, като дебютира с нов W-образен, дванадесетцилиндров двигател с оптималната мощ от 600 конски сили и максимален въртящ миг от 900 Нм. В комбинация с осемстепенната си роботизирана трансмисия, колата предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.1 секунди и оптималната скорост на придвижване от 301 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР