Беноа Пер изживява кошмарен сезон, като наскоро напусна топ 100

...
Беноа Пер изживява кошмарен сезон, като наскоро напусна топ 100
Коментари Харесай

Тук е 2 хиляди градуса: Пер разкъса екипа си и я метна към съдийския стол

Беноа Пер изживява призрачен сезон, като неотдавна напусна топ 100 за първи път от 2015-та година насам. Французинът нееднократно показа, че се бори с депресивни положения и изпитва голяма доза неустановеност, когато стъпва на корта. Пер признава по какъв начин е намразил играта, която години наред е обичал и всичко това докара до серия от 7 следващи загуби за него. Все отново международният номер 112 постави завършек на въпросната отрицателна поредност, преодолявайки първия кръг във Вашингтон, само че през вчерашния ден нямаше никакви шансове по време на дуела си против Холгер Руне и напусне конкуренцията в столицата на Съединени американски щати.

Резултатът обаче надалеч не беше най-интересното в съответната среща, защото колоритният играч още веднъж беше във фаза да приказва всевъзможни неща и по време на срещата съобщи следното следното: " Този шампионат е противоположен. За нищо не става. Топката лети с 250 километра на този корт. Невъзможно е да се играе. На всичкото от горната страна е 2 хиляди градуса " - оплака се французинът.

В последна сметка явно изискванията не са били по никакъв начин по усета на Беноа и той отстъпи с 3:6 2:6, а ветеранът побърза да раздра екипа си още по пътя си към мрежата, след което го запрати непосредствено към съдийския стол и почитателите на корта избухнаха в смях.

Benoît Paire
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР