> Бенито Мусолини и любовницата му Клара Петачи. Долу вдясно

...
> Бенито Мусолини и любовницата му Клара Петачи. Долу вдясно
Коментари Харесай

Фашисткият лидер Бенито Мусолини бил истинско животно в леглото

 > Бенито Мусолини и любовницата му Клара Петачи. Долу вдясно е тяхната обществена екзекуция
Клара Петачи, наследница на богато семейство, е влюбена в Мусолини още като тийнейджърка. Когато през 1926 година, лудата ирландска аристократка Виолет Гибсън го прострелва с револвер,  куршумът единствено леко одрасква носа му. Тогава Клара е 14-годишна ученичка. Тя е шокирана от новината и написа прочувствено писмо до Мусолини: " О, Дуче, за какво не бях с теб? Не бих ли удушила тази смъртоносна жена? ".

Разбира се, Клара не е единствената. Много дами го намират за извънредно прелъстителен. През 1926 година брачната половинка на Уинстън Чърчил, Клементин, написа на Дучето, че той е " извънредно общителен: доста възвишен, с очарователна усмивка и доста красиви златистокафяви пронизващи очи. " Въпреки това Мусолини се отнася към дамите по отблъскващ метод.

Още като юноша е постоянен клиент на обществените домове и по-късно неведнъж признава, че за да се възбуди, би трябвало да си показа, че дамата в леглото му е продажница. Единственият метод за секс, който схваща, е изнасилването и половият му вкус е отблъскващ. Има потребност от четири дами дневно, а от време на време това стига до дузина инцидентни любовни случки, разказва Румяна Генадиева за " Труд ".

След като идва на власт през 1922 година, подчинените му подреждат купища писма от почитатели, измежду които има доста омъжени дами, и избират най-подходящите кандидатки за постелята  на Дучето. Избраните дами са канени в офиса на Мусолини за къса среща. Сексът с диктатора рядко трае повече от пет минути и той въобще не се интересува от удоволствието на партньорката си.

Мусолини избира дами с по-низш генезис, тъй като властните унижават достолепието му. Когато белгийската принцеса Мария Хосе се пробва да го съблазни на басейн в Рим, събличайки се единствено по нищожен бански, той признава, че не изпитва полова възбуденост. Само дамите, които му се съпротивляват, провокират у него най-силно предпочитание.

Клара Петачи е от честно римско семейство с положителни връзки, обожава Мусолини, само че не е подготвена да легне с него при първото позвъняване. За Дучето това е нещо ново. Той е женен за майката на петте си деца Ракел Гуиди и по тази причина кани Клара в резиденцията си през задната врата. Диктаторът и Клара беседват за спорт и лирика. Клара му признава, че желае да стане разузнавач или кино актриса. После стартира да й звъни по 10 пъти дневно. Диктаторът желае позволение от майката Джозефина да стане ухажор на Клара. Тя дава единодушието си, добавяйки, че самата мисъл, че щерка й ще бъде до подобен мъж, доста я успокоява.

Клара е бясно влюбена в Мусолини до края на живота си

Джозефина го кани да прекарва нощите в тяхното имение и слага огледала по стените и тавана на спалнята, с цел да може Дучето да получи още повече наслаждение от секса с щерка й. За да угоди на Мусолини, през 1934 година Клара се омъжва за своя избраник, лейтенант Федеричи. След медения си месец във Венеция тя се завръща в Рим, в обятията на Мусолини и се любят с животинска пристрастеност. Веднъж диктаторът забива зъби в рамото й, оставяйки дълбоки следи, а различен път отхапва парче от ухото й. 

През 1914 година Мусолини се дами за козметичката Ида Далсер, която е три години по-възрастна от него. На идната година им се ражда наследник, само че бракът се разпада и Ида заплашва да скапе амбициозната политическа кариера на Бенито, като разкрие финансовите му измами. Мусолини я афишира за луда и я затваря в психиатрична болница, където остава до гибелта си 20 години по-късно. 

След като анулира брака си с Ида, Мусолини се връща при Ракел и се дами за нея през декември 1915 година Тя добре осъзнава желанието на брачна половинка си за нечовечен и жесток секс с тълпи от разнообразни дами, само че няма нищо срещу. Клара обаче продължава да вълнува мозъка му.

В края на 1939 година Мусолини изпраща нейния брачен партньор в Токио като аташе на военновъздушните сили. Сега Клара е изцяло негова, само че в това време нищо не му пречи да има други любовници, в това число французойката Магда Фонтание, екстравагантна журналистка. В своя публикация тя разкрива част от половите си контакти с диктатора и отбелязва, че сношението с Мусолини е толкоз малко, че тя даже не схваща по кое време е приключил. Статията провокира нечовечен скандал и тя е уволнена от редакцията.

През 40-те Европа е на ръба на войната и сексът към този момент не е движещата мощ в живота на Дучето. Двамата с Клара вземат решение да избягат в Швейцария, само че на езерото Комо са хванати и наказани на гибел. Телата им са изложени на площада в Милано, където са провесени с главата надолу. Когато Клара е убита, тя не носи долни дрехи и с цел да резервира благоприличието й, стара жена от тълпата завързва парче плат сред краката й, преди да обесят натрупа на дамата до обичания й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР