Бенфика е много близо до привличането на вратаря на Ювентус

...
Бенфика е много близо до привличането на вратаря на Ювентус
Коментари Харесай

Бенфика преговаря за вратар на Ювентус

Бенфика е доста покрай привличането на вратаря на Ювентус Матия Перин. Португалците са вдигнали офертата си за него на 15 милиона евро и представители на клуба ще пътуват за Торино за финални договаряния с шефовете на Юве.

Лично шефът на Бенфика Мануел Руи Коща се е свързал с Перин, с цел да го убеди де поеме към “Луш”. Стражът е приел това предложение, като се счита, че ще подпише за 4 години и ще получава по 2,5 милиона евро на сезон, плюс спомагателни бонуси според от представянето си.

Перин бе притеглен в Ювентус от Дженоа предишното лято, само че по този начин и не съумя да се пребори за титулярното място в състава “бианконерите” с Войчех Шчесни, като записа едвам 9 мача през сезона. Сега това ще е още по-трудно след завръщането на Джанлуиджи Буфон.

Така Перин е предпочел да смени ситуацията и предлагането на Бенфика съществено го е заинтригувало. Очаква се договорката сред двата клуба да стане факт в най-скоро време. Агентът на играча Алесандро Лучи ще има среща с президента на Бенфика Луиш Филипе Виейра в околните дни, с цел да уточнят последните елементи преди прехвърлянето да бъде финализиран.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР