Бенедикт Къмбърбач неведнъж е споделял, че иска да отглежда много

...
Бенедикт Къмбърбач неведнъж е споделял, че иска да отглежда много
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър очакват трето дете

Бенедикт Къмбърбач нееднократно е споделял, че желае да отглежда доста деца вкъщи. Изглежда, че артистът е на път да реализира тази своя фантазия, защото брачната половинка му чака трето дете, оповестява в. " Мирър ".

 
За бременността на 40-годишната Софи Хънтър стана ясно на неотдавнашната гала за премиите Еми в Лос Анджелис. Режисьорката на театрални и оперни постановки носеше необятна жълта рокля, която покриваше корема ѝ.
 Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър на премиите Еми Gulliver/Getty Images
Четиридесет и две годишният Къмбърбач бе номиниран за " Еми " за най-хубав артист в минисериал за " Патрик Мелроуз ", само че загуби конкуренцията, откакто наградата завоюва Дарън Крис за " Убийството на Джани Версаче ".
 
Това ще е третото им дете за четири години, въпреки да не се загатва по кое време се чака то да се появи на бял свят.-->

 
Бенедикт и Софи започнаха да се срещат обществено напролет на 2014 година Те оповестиха годежа си през есента същата година и се ожениха на остров Уайт в Деня на св. Валентин през 2015 година, 4 месеца преди да се роди по-големият им наследник Кристофър " Кит " Карлтън. Вторият им наследник Хал Одън се роди през март 2017 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР