Бенджамин Кио, един от внуците на Елвис Пресли, е открит

...
Бенджамин Кио, един от внуците на Елвис Пресли, е открит
Коментари Харесай

Самоуби се единственият внук на Елвис Пресли

Бенджамин Кио, един от внуците на Елвис Пресли, е открит мъртъв с огнестрелна рана в дома си в Калабасас, Калифорния, оповестява TMZ. Според неизвестен източник от полицията 27-годишният мъж се е самоубил.

MZ акцентира, че Кио е криел от обществеността елементи от персоналния си живот. Известно е единствено, че е бил и музикант. Мениджърът на Лиза-Мари Пресли разяснява, че " сърцето ѝ е разрушено, тя е неутешима и опустошена ". " Тя обичаше това момче. Той беше любовта на живота ѝ ", акцентира той в изказване. 52-годишната Лиза-Мари има още три деца - 31-годишната актриса Райли Кио и 11-годишни девойки близнаци.

Лиза Мари Пресли е единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли. Омъжвала се е 4 пъти и има 4 деца. Между съпрузите й са Майкъл Джаксън и Никълъс Кейдж, само че тя няма деца от тях.

Лиза Мари се ражда тъкмо 9 месеца след сватбата на нейните родители на 1 май 1967-а. След техния бракоразвод през 1973-а тя дели времето си имението на Елвис Грейсленд в Тенеси и вилата на на майка си в Бевърли Хилс. След гибелта на татко си през 1977-а заживява непрекъснато в Бевърли Хилс. В наследството си Елвис Пресли оставя имението на татко си, само че след неговата гибел и откакто Лиза Мари навършва 25, тя става единствен правоприемник. Започва да използва опиати, когато е на 14. Въпреки това твърди, че ги е отказала изцяло на 17. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР